Καλές αναγνώσεις που θα κάνουν τον αντίχειρά σας πιο πράσινο και τις διακοπές σας πιο φωτεινές

18
Καλές αναγνώσεις που θα κάνουν τον αντίχειρά σας πιο πράσινο και τις διακοπές σας πιο φωτεινές

Οι διακοπές είναι για να βρεθούμε μαζί με τους φίλους και την οικογένεια (όταν το επιτρέπει η κατάσταση υγείας), αλλά είναι επίσης σημαντικό να αφιερώσουμε χρόνο στον εαυτό μας και να κάνουμε κάποια σοβαρή έρευνα. Επιβραδύνετε λοιπόν και διάβασε κάτι! Αυτά τα πέντε εξαιρετικά βιβλία κηπουρικής θα τονώσουν τη διάθεσή σας και ίσως ακόμη και να κάνουν τον αντίχειρά σας λίγο πιο πράσινο.

καλά διαβάσματα

Η Sabrina Palermo πιστεύει ότι η φροντίδα των φυτών είναι αυτοφροντίδα και ο Λόρδος ξέρει ότι όλοι θα μπορούσαμε να χρησιμοποιήσουμε κάποια θεραπεία αυτές τις μέρες. Έγραψε λοιπόν ένα όμορφο βιβλίο για να βοηθήσει τους αναγνώστες να αφήσουν πίσω το άγχος τους και να μάθουν πώς να φροντίζουν τα φυτά και τον εαυτό τους προσεκτικά. Ξεφυλλίστε τις σελίδες και γνωρίστε 20 υπέροχα φυτά εσωτερικού χώρου ξεκινώντας ένα ταξίδι αυτογνωσίας. Το Παλέρμο καθοδηγεί τους αναγνώστες μέσα από προσεγμένες στιγμές ποτίσματος, σίτισης και εκτίμησης του πράσινου στα σπίτια τους, ώστε να μπορούν να αποκομίσουν όλα τα οφέλη για την υγεία. Προσφέρει επίσης έργα για βοτανικές τέχνες, αρωματοθεραπεία και περιποίηση δέρματος. Αγαπήστε τον εαυτό σας αγαπώντας τα φυτά σας; Το Παλέρμο λέει ότι αυτό είναι ένα θέμα. Διαβάστε τα πάντα στο βιβλίο της.

Μου αρέσει να περπατάω στον κήπο μου ένα ήσυχο πρωί ή νωρίς το βράδυ και να ακούω τα πουλιά να τραγουδούν χαρούμενα στην ιδιοκτησία μου. Γι’ αυτό ενθουσιάστηκα που πήρα στα χέρια μου ένα αντίτυπο αυτού του βιβλίου των Margaret A. Barker και Elissa Wolfson! Δεν είναι μυστικό ότι η κλιματική αλλαγή έχει άμεσο αντίκτυπο στους πληθυσμούς των πτηνών στον κόσμο. Αυτή η ενημερωμένη δεύτερη έκδοση καθοδηγεί τους αναγνώστες στη διαδικασία δημιουργίας ασφαλών, ανθεκτικών και εύχρηστων σπιτιών για τους φτερωτούς φίλους της Βόρειας Αμερικής. Γιατί να φτιάξετε ένα όταν μπορείτε να αγοράσετε ένα έτοιμο σπιτάκι πουλιών σε ένα κέντρο κήπου; Αποδεικνύεται ότι πολλά από αυτά τα χαριτωμένα σπίτια δεν είναι κατάλληλα σπίτια για πουλιά. Αυτές οι σελίδες προσφέρουν φανταστικές συμβουλές για την προσέλκυση πουλιών όπως κουκουβάγιες, κοκκινολαίμηδες, νεοσσούς, χελιδόνια και άλλα στην ιδιοκτησία σας. Δεν είναι βολικό; Μην τρομάζετε. τα ολοσέλιδα διαγράμματα είναι εύκολο να τα παρακολουθήσετε και είναι ιδανικά για όσους κάνουν DIY για πρώτη φορά. Πάρτε λοιπόν ένα αντίγραφο, πιάστε δουλειά και ακούστε τα πουλιά να κελαηδούν τις ευχαριστίες τους.

Κουραστήκατε να πηγαίνετε στο μπακάλικο και να πληρώνετε πάρα πολλά για βότανα που είναι λιγότερο από φρέσκα; Δεν είμαστε όλοι; Αυτό το βιβλίο της Susan Betz είναι απαραίτητο για κάθε κηπουρό για πολλούς λόγους. Οι συμβουλές των ειδικών της για την καλλιέργεια βοτάνων σε εσωτερικούς χώρους θα σας εξοικονομήσουν χρήματα, θα ομορφύνουν τον χώρο σας και θα βελτιώσουν τη γεύση και τη θρεπτική αξία των γευμάτων σας! Μπορείτε ακόμη και να ενσωματώσετε τα βότανα του σπιτιού σας σε προϊόντα καθαρισμού οικιακής χρήσης DIY και αφεψήματα από βότανα. Προχωρήστε, παχύφυτα! Αστειεύομαι, λατρεύουμε τα παχύφυτα. Σε κάθε περίπτωση, η Betz θα σας βοηθήσει να επιλέξετε τα σωστά βότανα για τον χώρο σας και θα σας βοηθήσει να τα μεγαλώσετε στην τελειότητα. Δεν χρειάζονται ακριβά φώτα ανάπτυξης ή άλλο εξοπλισμό υψηλής τεχνολογίας. Αυτό που χρειάζεστε είναι ένα περβάζι, το κατάλληλο φυτό και η τεχνογνωσία για να μεγαλώσετε τα φυτικά φυτά εσωτερικού χώρου σας σε κάτι νόστιμο. Με αυτό το βιβλίο, η Betz μας δίνει μια ώθηση προς τη σωστή κατεύθυνση.

Όταν έρθει η ώρα να κατεβάσουμε το χριστουγεννιάτικο δέντρο, οι περισσότεροι από εμάς πονάμε για λιγότερη ακαταστασία στα σπίτια μας. Ο Tyler Baras νιώθει τον πόνο σου. Ο τύπος μισεί την ακαταστασία και πιστεύει 100% ότι όλοι μπορούμε να ενσωματώσουμε την υδροπονία στα σπίτια μας, όσο μικρή κι αν είναι, χωρίς να νιώθουμε ότι η αυξανόμενη επιχείρηση καταλαμβάνει τον προσωπικό μας χώρο. Το βιβλίο του ενθαρρύνει τους αναγνώστες να δουν την καλλιέργεια σε εσωτερικούς χώρους ως έργο τέχνης. Το υδροπονικό σας σύστημα θα πρέπει να δείχνει και να μυρίζει υπέροχα ενώ αντικατοπτρίζει τη γεύση σας. Θα πάτε για το rustic-chic look; Ακολουθήστε τον DIY οδηγό του για να φτιάξετε έναν κήπο με vintage κουτιά ουίσκι. Έχετε μια παλιά σαλατιέρα τριγύρω; Καλλιεργήστε κάτι σε αυτό! Υπάρχει ένα έργο για όλους, ανεξάρτητα από το στυλ ή το επίπεδο εξειδίκευσής τους. Το Baras θα σας βοηθήσει επίσης με την επιλογή φυτών και υποστρωμάτων, την επιλογή του κατάλληλου σημείου για τον εσωτερικό σας κήπο και πολλά άλλα. Δεν χρειάζεται να είστε έμπειρος επαγγελματίας υδροηλεκτρικός όταν έχετε αυτό το βιβλίο για να κουλουριαστείτε από τα φώτα της ανάπτυξης.

Είπε κάποιος κάτι για τη δημιουργία ενός κουζινικού κήπου που να είναι κομψός και χαμηλής συντήρησης; Ναι παρακαλώ! Η Nicole Johnsey Burke μας φέρνει ένα υπέροχο βιβλίο αντάξιο του τραπεζιού του καφέ. Οι σελίδες περιλαμβάνουν εικόνες αξιοζήλευτων κήπων κουζίνας και οδηγίες βήμα προς βήμα για να τους κάνετε πραγματικότητα στον δικό σας χώρο. Από τα πρώτα στάδια της επιλογής του χώρου και του σχεδιασμού μέχρι τη συγκομιδή, ο Johnsey Burke είναι εκεί σε κάθε βήμα. Πρόσθεσα αυτό το βιβλίο στη λίστα που πρέπει να διαβάσω όχι μόνο επειδή είναι όμορφο να το δεις, αλλά επειδή ειλικρινά πιστεύω ότι οι κήποι της κουζίνας είναι κάτι που όλοι πρέπει να προσπαθούμε να ενσωματώσουμε στα σπίτια μας. πολύ όπως Οι κήποι της νίκης ήταν απαραίτητοι κατά τη διάρκεια του πολέμου, οι κήποι της κουζίνας είναι ζωτικής σημασίας στον σημερινό κόσμο, προσφέροντας σε όλους μας μια αίσθηση της απελπιστικής αυτάρκειας. Ο Johnsey Burke μας δείχνει πώς να το κάνουμε.

Καλή ανάγνωση!

Leave a Reply